Produk Kita

Kita bisa nyedhiyakake MDF, PB, plywood, papan melamin, kulit lawang, slatwall MDF lan pegboard, etalase tampilan, lsp.

  • SLATWALL

  • DISPLAY SHOWCASE lan counter

  • MDF PEGBOARD

  • PAPAN GROOVE

  • KULIT LAWA lan lawang

  • PVC EDGE BANDING

  • KAYU LAPIS

  • MDF

  • PAPAN PARTIKEL

  • PRODUK RELATED IN SHOPPING

Waca liyane babagan COMPANY

Chenming Industry & commerce Shouguang Co., Ltd karo luwih saka 20 taun desain lan Pabrik pengalaman, pesawat lengkap fasilitas profesional kanggo macem-macem pilihan materi, kayu, aluminium, kaca etc, kita bisa nyedhiyani MDF, PB, plywood, Papan melamin, kulit lawang. , MDF slatwall lan pegboard, etalase tampilan, etc.. Kita duwe tim R & D kuwat lan kontrol QC ketat, kita nyedhiyani OEM & ODM tampilan toko Jadwal kanggo pelanggan global.
Sugeng rawuh ing pabrik kita lan nggawe masa depan bisnis bebarengan.

Blog Kita

  • Lingkungan epidemi wis nyuda produksi piring.

    Epidemi ing Shandong wis suwene meh setengah wulan.Kanggo kerjo bareng karo nyegah epidemi, akeh pabrik piring ing Shandong kudu mungkasi produksi.Ing tanggal 12 Maret, Shouguang, provinsi Shandong, miwiti babak pisanan saka tes asam nukleat skala gedhe ing saindhenging kabupaten.Ing rece...

  • Chenming Industry & commerce: Komitmen kanggo nggawe baris perakitan piring donya

    Industri kayu Chenming, dekade manufaktur piring ijo, setya nggawe perlindungan lingkungan, kesehatan lan macem-macem perusahaan piring.Bubar, menyang Processing piring chenhong lan project integrasi Déwan saka workshop produksi, kanthi otomatis produksi li ...

  • Sugeng rawuh ing situs web resmi Chenming Industry & commerce Shouguang Co., Ltd.

    Chenming Industry & commerce Shouguang Co., Ltd karo luwih saka 20 taun desain lan Pabrik pengalaman, pesawat lengkap fasilitas profesional kanggo macem-macem pilihan materi, kayu, aluminium, kaca etc, kita bisa nyedhiyani MDF, PB, plywood, Papan melamin, kulit lawang. , MDF slatwall lan pegboard, tampilan ...

Kita uga ing kene