Produk Kami

Urang bisa nyadiakeun MDF, PB, triplek, dewan melamin, kulit panto, MDF slatwall na pegboard, tampilan showcase, jsb.

  • SLATWALL

  • Némbongkeun Showcase jeung counter

  • MDF PEGBOARD

  • Alur dewan

  • KULIT panto jeung panto

  • PVC EDGE BANDING

  • KAYU LAPIS

  • MDF

  • PAPAN PARTIKEL

  • Produk patali dina balanja

Maca langkung seueur ngeunaan perusahaan kami

Chenming Industri & commerce Shouguang Co., Ltd kalawan leuwih ti 20 taun desain jeung pabrik pangalaman, set pinuh ku fasilitas profésional pikeun sagala rupa pilihan bahan, kai, aluminium, kaca jsb, urang bisa nyadiakeun MDF, PB, triplek, dewan melamin, kulit panto. , MDF slatwall na pegboard, showcase tampilan, jsb Simkuring gaduh tim R & D kuat jeung kontrol QC ketat, urang nyadiakeun OEM & ODM tampilan toko fixtures ka konsumén global.
Wilujeng sumping didatangan pabrik urang jeung nyieun masa depan bisnis babarengan.

Blog urang

  • Lingkungan wabah parantos ngalambatkeun laju produksi piring.

    Wabah di Shandong lumangsung ampir satengah bulan.Dina raraga cooperate jeung pencegahan wabah, loba pabrik plat di Shandong kapaksa ngeureunkeun produksi.Dina 12 Maret, Shouguang, propinsi Shandong, ngamimitian babak kahiji tés asam nukléat skala ageung di sakuliah kabupaten.Dina resi...

  • Chenming Industri & commerce: Komitmen pikeun nyieun garis assembly plat dunya

    Industri kai Chenming, dekade pabrik plat héjo, geus komitmen pikeun nyieun panyalindungan lingkungan, kaséhatan sarta Tumuwuhna usaha plat.Anyar-anyar ieu, kana pamrosésan piring chenhong sareng proyék integrasi perakitan bengkel produksi, produksi otomatis otomatis ...

  • Wilujeng sumping di ramatloka resmi Chenming Industri & commerce Shouguang Co., Ltd.

    Chenming Industri & commerce Shouguang Co., Ltd kalawan leuwih ti 20 taun desain jeung pabrik pangalaman, set pinuh ku fasilitas profésional pikeun sagala rupa pilihan bahan, kai, aluminium, kaca jsb, urang bisa nyadiakeun MDF, PB, triplek, dewan melamin, kulit panto. , MDF slatwall sareng pegboard, tampilan ...

Kami ogé di dieu